Horlogereparaties

Voor al uw horlogereparaties kunt u bij ons terecht. In ons eigen atelier en waar onze eigen horlogemakers werken, verzorgen wij uw reparatie. Van het vervangen van een batterij tot een volledige full service aan uw uurwerk.

U kunt de reparatie bij ons in het horloge-atelier aanbieden, maar het opsturen van uw reparatie is ook mogelijk.

U kunt terecht voor de volgende merken welke wij in ons eigen atelier repareren:

Omega, Longines, Tissot, Hamilton, Rado, Calvin Klein, Seiko, Breil, Pulsar, Polar, Citizen, Danish Design, Jacob Jensen, Maurice Lacroix, U-Boat, Welder, Tommy Hilfiger, MeisterSinger, Victorinox, Wenger, Haurex, Versace, Officina del Tempo, TW Steel, Steph watches, ITA, Mondaine, Michel Kors, Diesel, Shinola, Tom Ford.

Voor de volgende merken kunnen wij de service verzorgen:

Jaeger-leCoultre, Zenith, Atmos, Rolex, Cartier, Chopard, IWC,

Heeft u een horloge met een emotionele waarde en u wilt deze weer als nieuw op laten maken dan kunnen wij dit voor u uitvoeren. Bij een stalen of gouden horloge kunnen wij deze polijsten en matteren zoals deze origineel is geweest.

Echter bij horloges die voorzien zijn van een doublé laag kunnen wij dit niet doen, De dunne laag zal verdwijnen en een legering van het onderliggende materiaal zal overblijven. Als u dit wenst kunnen wij deze voor u opnieuw laten vergulden. Dit is geheel in overleg.

Een ouder horloge, welke al snel een jaar of 30 oud is kan behoorlijke slijtage hebben. De onderdelen van vele merken zijn dan niet meer leverbaar en helaas zoals het bij auto’s is, kunnen wij als horlogemakers geen gebruik maken van universele uurwerkonderdelen. Vele topmerken als Omega en Rolex garanderen een voorraad van ongeveer 20 jaar aan onderdelen. Indien wij te maken hebben dat een rad vervangen moet worden, of een onderdeel aangetast is door roest dan houdt dit in dat het betreffende onderdeel aangepast moet worden, het gevolg is vele uren werk, aanpassingen in het uurwerk door bijvoorbeeld het vervangen van robijnen etc.

Indien wij dergelijke oude uurwerken tegenkomen geven wij de te verwachten werkzaamheden altijd van te voren aan. Helaas zal dit terug te vinden zijn in reparatie tijd en kosten. Indien dergelijke aanpassingen gedaan moeten worden dan is het wel zo dat het weer vele jaren mee kan en in de toekomst nog gerepareerd kan worden.

Alle bij ons aangeboden horloges krijgen altijd de originele onderdelen indien deze vervangen worden.